en-anders-doen-wij-het-wel
WelkomBoek jouw Beauty moment

Webshop » WEBSHOP » GERMAINE DE CAPUCCINI » Excel Therapy Premier * Elexir van de eeuwige jeugd

Excel Therapie Premier * Elexir van de eeuwige jeugd

Excel Therapy Premier 

Excel Therapy Premier is de luxueuze cosmeticalijn van Germaine de Capuccini. Een sublieme anti-agingbehandeling gebaseerd op een revolutionair biotechnologisch actief bestanddeel, het resultaat van vele jaren van onderzoek: Longevity-Guard, een peptidencombinatie gewonnen uit rijst die de eigenschap “SIRT-Activating” heeft. Dat is de eigenschap om de sirtuïnes in de huidcellen te activeren met het doel het leven ervan te verlengen en zodoende de algemene veroudering van de huid uit te stellen. 

Op die manier krijgt de huid door middel van Excel Therapy Premier, toegang tot een uiterst kostbare schat: de proteïnen van de lange levensduur. 

Excel Therapy Premier wordt uitgebreid met THE CREAM GNG, een cosmetisch juweeltje gebaseerd op de revolutionaire wetenschap van de genomica. Slaagt erin om de leeftijd van huidcellen te reduceren dankzij GENAGE CONFIDANT, een multigene formule die het resultaat is van celonderzoek uitgevoerd tot in de meest besloten gebieden van de genen om het verouderingsproces van de huid om te keren.    Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
    Webshop software: EasyWebshop.be